The Wannababes
@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;}
Where are you Shasha?
Sunday, 18 December 2011 • 02:08 • 0 comments


Tadi Fazura datang rumah Fasha. Katanya dia mahu membincangkan tentang fesyen-fesyen terkini. You know what? Fazura bawa majalah 'Hot Fesyen Muslimah' ke rumah Fasha. Dalam majalah tersebut ada pelbagai maklumat tentang pakaian muslimah terkini. Memang ikut trend! But no worries. Semua baju tersebut longgar-longgar. Hehehe, nanti Fasha mahu suruh Kak Taylor tolong jahitkan. Okay, kita sudah lari topik. Back to topic. 

Where are you Shasha? Dalam Facebook dia menghilang. Dalam dunia reality pun dia menghilang. Ya Allah, di manakah kamu wahai Shasha? Kami ahli The Wannababes pun sudah risau di buatnya. Kata Nana, dia singgah rumah Shasha after she went shopping with Mr.Right Selebriti. Apabila dia menekan loceng rumah Shasha, orang lain yang keluar. Bukan Shasha! Tetapi orang India! Oh, Shasha! Where are you, dear?

Fasha sudah contact dia. Tetapi ''tiada dalam perkhidmatan''. Hmm :/ Semoga Shasha selamat dan dilindungi Allah sepanjang Shasha hilang daripada pandangan The Wannababes dan peminat-peminat Shasha. Amin.

Hope to hear you soon, Shasha :(

With love,
 ♥ Fasharina 

xoxo, The Shining StarDisclaimer

Assalamualaikum buat SUPERDUPERAWESOME peminat AinMaisarah Novelis. Semoga terhibur dengan kewujudan blog ini. Salam muahmuahmuah!


Navigation

« Go back for The Wannababes's story
« The Wannababes's profile
« Tutorial just for you
« Sebarkan dakwah Islam

Taggie Board


♥ Read Here ♥


Back to pastCredits


Base Code : Aulia
Idea : 50% by The Wannababes
Header : 100% by The Wannababes
Top Button : M Gallery