The Wannababes
@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;}
Sazzy The Wannababes
Saturday, 17 December 2011 • 00:37 • 0 comments


Siti Sazzy Atul Binti Abidin, adalah ahli kehormat kumpulan The Wannababes. Sazzy berambut kerinting. Rambut kerintingnya itu lah yang menjadi pilihan di Sekolah Sri Bangsar. Memang cantik! Jawatan tidak rasmi Sazzy adalah sebagai "Fashion Advisor". Sazzy lah tukang Fesyen. Sazzy lah penasihat Fesyen. Sazzy lah yang memilih fesyen. Segala-galanya Sazyy!

Sazzy adalah anak seorang Duta Malaysia di luar negara. Sazzy yang bertanggungjawab menyebabkan The Wannababes terdampar di New York di dalam novel Aku Mahu Ke New York :D

Kisah 10 tahun akan datang iaitu dalam buku-buku siri IMPIANA, Sazzy bekerja sebagai pramugari. Sazzy teringin hendak berubah mengikut Fasha yang telah bertudung litup namun berada di dalam dilema kerana memikirkan kerjayanya. Sazzy juga sedang dalam pencarian calon suami.

Kak Ain bercadang membukukan kisah Sazzy yang mahu mencari calon suami yang soleh dan boleh membimbingnya berubah. Dan kini, calon suami Sazzy ialah Mr. Right Berkopiah! :D

Mahu lihat gambar Sazzy? If you want to see my picture, scroll down. If you don't want, press ctrl + W


Jom add Sazzy! Click nama Sazzy yang bertulisan warna pink >Siti Sazzy<

Salam sayang,
♥ The Wannababes 

xoxo, The Shining StarDisclaimer

Assalamualaikum buat SUPERDUPERAWESOME peminat AinMaisarah Novelis. Semoga terhibur dengan kewujudan blog ini. Salam muahmuahmuah!


Navigation

« Go back for The Wannababes's story
« The Wannababes's profile
« Tutorial just for you
« Sebarkan dakwah Islam

Taggie Board


♥ Read Here ♥


Back to pastCredits


Base Code : Aulia
Idea : 50% by The Wannababes
Header : 100% by The Wannababes
Top Button : M Gallery